Zelené čaje
Zelené čaje
(čínsky - lu cha, japonsky - rjokucha)
Lístky neprochází oxidací. Listy pro výrobu zeleného čaje se nechávají v některých případech zavadnout, poté se deenzymují pražením na pánvi. Tímto způsobem se upravuje 90% čínských zelených čajů. Naopak v Japonsku se zamezuje tvoření enzymů způsobem napařování. V obou případech je ukončeno zpracování jeden až dva dny od sběru.
Řazení produktů
Výpis produktů
Vysoce kvalitní tchajwanský zelený čaj pravý. Ručně sbíraný a pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.
Velice kvalitní tchajwanský zelený čaj pravý. Ručně sbíraný a pěstovaný v Ming Jian v oblasti Nantou v nadmořské výšce kolem 350-400 metrů.
Zelený čaj pravý. Základní třída čínského takzvaného bílého čaje.
Čínský zelený čaj pravý, střední třída tohoto slavného čaje.
Vakuově baleno v Japonsku po sklizni. Díky tomu si čaj zachovává svoji čerstvou vůni a chuť.
