Blog
Výpis článků
Dobromysl obecná (latinsky Origanum vulgare) je bylinka, která patří mezi ozdoby naší přírody. Vysky...
Ibiškový čaj má výraznou, osvěžující, mírně kyselou chuť, sytou červenou barvu, vysoký obsah antioxi...
Art Tea, ručně vázané čaje neboli Gongyi Cha [kung-i čcha], vás zaujmou a potěší. Představují zajíma...
Pro mnoho z nás je skvělý relax sednout si s horkým šálkem čajem ke knížce nebo k oknu a sledovat ba...
Přidávání aromat do čajů a čajových směsí se provádělo už ve staré Číně, Indii či Japonsku. Květy ja...
Pu-erh, neboli pu-er či pchu-er, je dodatečně fermentovaný čaj. V jeho chuti i vůni dominuje ze...
Žluté čaje jsou výjimečné a vzácné díky své jemné chuti, bohaté historii a složitému výrobnímu proce...
Bílé čaje patří mezi nejjemnější a nejcennější. Mají světlou barvu, delikátní chuť a jemnou vůni. Dí...
Vykuřovadlo neboli kadidlo má příjemné aroma, které umí zahnat chmury a provonět domov. Pomáhá při u...
Mnoho z nás má šálek čaje spojený s každodenním příjemným ranním rituálem. Relaxujeme s ní...
