Neohodnoceno

Nůž Japan Nakiri, Sekiryu 16/30cm na zeleninu, ovoce, bylinky

Velmi kvalitní a lehký kuchyňský japonský nůž od firmy Sekiryu nacházející se ve městě SEKI. Tento nůž je speciálně vyrobený pro úpravu potravin, zejména je určený pro zpracování zeleniny, ovoce a bylinek.

opětovně naskladněno
Kód: E688006
Značka: Sekiryu
699 Kč / ks
Kategorie: Japonské nože
Materiál: Kov

Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-) a je oboustranně broušená. Na rukojeť je použito lehké dřevo z topolu tvarem připomínající písmeno D. Doporučení: Důrazně doporučujeme mytí a sušení ihned po použití. Z důvodu ochrany ostrosti nikdy neřežte hluboce zmrazené potraviny nebo silné rybí kosti, s výjimkou použití Huocho Deba (nůž na kosti), a nikdy jej nepoužívejte nad plamenem. Udržujte nůž suchý. Pokud jej nebudete delší dobu používat potřete jej lehce olejem. "HOUCHO " tj. světoznámá značka pro originální japonské nože. "Houcho" je japonská tradice. Skutečnost, že tyto kuchyňské nože mají tak vysokou kvalitu a jsou skvělými partnery v kuchyni není pouhou náhodou. Vyrábějí se podle tradičních japonských postupů. 700 let jemné řemeslné práce a vývoje leží za ostrostí a funkcí nožů této značky. Celková délka nože: 300mm , délka čepele: 160mm, délka rukojeti: 120mm Hmotnost: 122g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu