Neohodnoceno

Nůž Japan Gyuto, Sekiryu 18/30cm na maso, ryby, zeleninu

Velmi kvalitní a lehký kuchyňský japonský nůž od firmy Sekiryu nacházející se ve městě SEKI. Tento nůž je speciálně vyrobený pro úpravu potravin, zejména je určený pro zpracování syrových ryb či různorodého masa, zeleniny, bylinek a ořechů.
Skladem
Kód: E688004
Značka: Sekiryu
679 Kč / ks
Kategorie: Japonské nože
Materiál: Kov
Nůž Japan Gyuto, Sekiryu 18/30cm na maso, ryby, zeleninu
Novinka


Čepel je vyrobena z kvalitní japonské uhlíkové oceli a je oboustranně broušená. Na rukojeť je použito lehké dřevo z topolu tvarem připomínající písmeno D. Doporučení: Důrazně doporučujeme mytí a sušení ihned po použití. Z důvodu ochrany ostrosti nikdy neřežte hluboce zmrazené potraviny nebo silné rybí kosti, s výjimkou použití Huocho Deba (nůž na kosti), a nikdy jej nepoužívejte nad plamenem. Udržujte nůž suchý. Pokud jej nebudete delší dobu používat potřete jej lehce olejem. "HOUCHO " tj. světoznámá značka pro originální japonské nože. "Houcho" je japonská tradice. Skutečnost, že tyto kuchyňské nože mají tak vysokou kvalitu a jsou skvělými partnery v kuchyni není pouhou náhodou. Vyrábějí se podle tradičních japonských postupů. 700 let jemné řemeslné práce a vývoje leží za ostrostí a funkcí nožů této značky. Celková délka nože: 300mm Délka čepele: 180mm Délka rukojeti: 120mm Hmotnost: 94g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: